HOME‎ > ‎MEDIA‎ > ‎Nieuws Flash‎ > ‎

15 en 16 mei - Oude pastoriefeesten!

Geplaatst 6 mei 2015 07:59 door Ann Vanhoof
Met de “Oude Pastoriefeesten” organiseren Anamma, gURBS Stadscollectief, Soepcafé, Echo’s in de wijk, CLT Gent vzw, vzw SIVI, e.a. een gratis festival voor en met de buurt!

We zetten de deuren naar de oude pastorie en naastgelegen tuin wagenwijd open en zorgen twee dagen lang voor een gevarieerd programma. Zo kan je in de pastorie het werk van artiesten bewonderen die op uiteenlopende manieren met de buurt aan de slag gingen. Er is performance, muziek, videokunst, enz. De tuin wordt een ontmoetingsplaats waar je gezellig kan keuvelen, genieten van een hapje en een drankje en ‘s avonds een optreden kan meepikken. De goesting om ook na het festival deze site als platform voor uiteenlopende activiteiten te gebruiken, is groot. Kom dus zeker langs om kennis te maken met deze enthousiastelingen! Wie weet heb jij ook wel wilde plannen?

Op zaterdag 16 mei organiseert CLT gent vzw in samenwerking met samenhuizen een fietstocht. Je start om 14u30 met de fiets aan de oude pastorie en fietst langs de stadslandbouw ‘le Petit botanique’, maakt kennis met diverse alternatieve woonconcepten, bouwblokrenovatie, gevelschilderproject en eindigt om 15u30 met een bezoek aan de werf ‘de schilders’ (cohousingproject). En met als kers op de taart nog een verrassing :-) De fietstocht is gratis, maar inschrijven is verplicht: gent@samenhuizen.be

Meer informatie kan je vinden op de website: www.oudepastoriefeesten.be.

 


Comments