HOME‎ > ‎MEDIA‎ > ‎Nieuws Flash‎ > ‎

Armoede kruipt onder de huid. Sluit armoede uit!

Geplaatst 25 sep. 2017 14:12 door Ann Vanhoof
In Gent slaan verschillende organisaties de handen ineen om elk jaar op 17 oktober een brede verzetsdag te organiseren.  Dit jaar is het thema ‘gezondheid’ en brengen we armoede onder de aandacht met het thema "Armoede kruipt onder de huid. Sluit armoede uit!".

Vanaf eind september zullen pop-up tattoshops opduiken op verschillende locaties in Gent! Haal hier je gratis tattoo, plaats hem op een zichtbare plaats en toon zo je verontwaardiging over het feit dat armoede nog zo alomtegenwoordig is! Ook SIVI zal met een tattooshop op diverse locaties opduiken!

Programma dinsdag 17/10:

- 16 uur - 18 uur (diverse locaties): Pop-up tattooshops duiken op aan verschillende locaties in Gent (Zuid, Kalandeberg, Sint-Pietersstation en Korenmarkt). Het SIVI-team vind je aan de Zuid.

- 19 uur (Sint-Pietersplein): Herdenking: traditioneel wordt er hulde gebracht aan de slachtoffers van armoede, uitsluiting en geweld aan de Steen van de Mensenrechten op het Sint Pietersplein. Verwacht je aan een tattooshop, verhalen, muziek en de herdenking van de slachtoffers van armoede. Afsluiten doen we met een gratis kom soep met brood.

 


Comments