BADOE kaDEe

Een kindje krijgen is een heuglijke gebeurtenis en betekent voor de ouder een nieuwe fase in zijn/haar leven. Kersverse ouders hebben vaak het gevoel dat hun wereld kleiner wordt door de verzorgende taken die zo’n hummeltje met zich meebrengt. Dit is zeker zo voor ouders die geen uitgebreid netwerk hebben. Naast alle leuke ontwikkelingen van zo’n kleintje (eerste keer lachen, stappen,…) , zit je als ouder of grootouder ook weleens met vragen. Waarom wil hij /zij niet op het potje?,… Als ouder heb je zo veel gemeenschappelijks dat het leuk is om dit samen te delen. BADOE kaDEe wil ouders hiervoor de tijd en de plaats geven. En voor de kindjes wil het een plaats zijn waar ze naar hartenlust kunnen spelen! 

   Wat?

BADOE kaDEe zijn ontmoetingsmomenten voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders of opvoedingsverantwoordelijken. Het is een plaats waar de kinderen verschillende speelhoekjes  kunnen verkennen en waar de baby’s zich kunnen uitleven op de grote speelmat. De ouders, grootouders, plusouders,… kunnen met hun (klein)kind spelen, tot rust komen of andere ouders leren kennen bij een tas koffie of thee. 
Ouders met een vraag, kunnen altijd bij de begeleider(s) van BADOE kaDEe terecht. De ouders die reeds klant zijn van de sociale kruidenier krijgen 50% korting op de babyproducten (zoals pampers, potjesvoeding...) en de kinderkledij (maat 50 – 104) in onze 2dehandskledingwinkel. 
Eén keer per maand verhuist BADOE kaDEe naar het buurtcentrum waar de kinderen zich kunnen uitleven. (op de glijbaan, de wip, de fiets,... dolle pret verzekerd!) BADOE kaDEe is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig.

   Wist je dat?
  • BADOE kaDEe kan rekenen op het engagement van diverse partners. De SLOEP vzw en Kind & Gezin helpen tweewekelijks mee om de ontmoetingen vorm te geven. Huis van het Kind Gent, opvoedingswinkel Gent en vzw Jong engageren zich  via de stuurgroep.
  • BADOE kaDEe wordt mogelijk gemaakt door het fonds Michel Vermeulen en Renée Martin, beheerd door de Koning Boudewijnstichting & OCMW Gent.
  Wanneer?
  • Elke dinsdag tussen 13u en 15u
  • Elke vrijdag tussen 9u30 en 11u30
  • gesloten op feestdagen en schoolvakanties
  Waar?
  • Doornakkerstraat 52 
  • 9040 Sint-Amandsberg

KALENDER