Dampoort & Rabot knapT OP! … renovatieprojecten op volle toeren!

In samenwerking met de Stad Gent en OCMW sloegen Domus Mundi en SIVI weer de handen in elkaar voor een vervolgtraject op het succesvolle verhaal van Dampoort knapT OP! Het project landde dit keer niet alleen in Dampoort, maar ook in het Rabot. Terwijl de 9 bewoners van Dampoort knapT OP! hun werken stilaan afronden, leggen de 5 bewoners van Rabot knapT OP! de laatste hand aan hun renovatieplan.

Nu het einde bijna in zicht is, kunnen we alvast concluderen dat Dampoort knapT OP! (deel 2) opnieuw een succes was! Van een nieuw dak tot het vervangen van buitenschrijnwerk; van elektriciteitswerken tot vochtbestrijding; … Heel wat werken die de kwaliteit en de energiezuinigheid van een woning kunnen verbeteren, zijn de revue gepasseerd. De meeste bewoners kunnen al genieten van het resultaat en dat zorgt alleen maar voor blije gezichten! In samenwerking met ‘Echo’s uit de wijk’ kruipen alle bewoners achter de lens en proberen ze hun woning en alles daarrond in beeld te brengen. Meer daarover in de volgende nieuwsbrief.

Onlangs werden de 5 kandidaten voor Rabot knapT OP! geselecteerd. Zij staan te popelen om met hun renovatiewerken te kunnen starten.