Vrijwilligers

De motor die vzw SIVI draaiende houdt, is een ploeg van zo’n 40 vrijwilligers. Zij zetten zich wekelijks in voor de sociale dienst, het onthaal, de sociale kruidenier, de 2de hands kledingwinkel en de boekhouding. In overleg met de betrokken vrijwilliger gaan we telkens op zoek naar een taak op maat.

WAT

Vrijwilliger zijn bij Vzw SIVI is verbonden zijn, maar niet gebonden; is vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend. Dit betekent dat we van onze vrijwilligers verwachten dat ze zich kunnen vinden in de visie en missie van Vzw SIVI. Na enkele gesprekken ondertekenen beide partijen dan ook een vrijwilligersovereenkomst waarbij we het wederzijds engagement nog eens extra in de verf zetten. Elke vrijwilliger wordt ook verzekerd en krijgt jaarlijks een koperskaart waarmee hij/zij in onze 2de handskledingwinkel of sociale kruidnier aankopen kan doen. 
We trachten onze vrijwilligers te ondersteunen door geregeld te overleggen met het oog op een optimale werking waarbij iedereen zich goed voelt. Verder zorgen we ook voor een jaarlijkse ontspannende activiteit en een ‘dankfeest’ in het kader van ‘de week van de vrijwilliger’.

INTERESSE?

  • Zet je je graag in voor anderen?
  • Is vrijwilligerswerk iets voor jou?
  • Wil je graag meer weten over wat vrijwilligerswerk bij Vzw SIVI precies inhoudt? 

CONTACT

  • Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met één van onze werkers of
  • Stuur je aanvraag naar ria.bauwens@vzwsivi.be of 0491 63 9951