Medewerkers

TEAM

Ann Van Hoof leidt als coördinator de deelwerkingen van SIVI in goede banen. Ze waakt over de doelstellingen en bouwt – samen met haar team – dossiers en inspirerende projecten uit. Ze voedt haar coördinatorschap graag met praktijkwerk. Zo is ze de trekkende kracht achter de tafelgesprekken i.k.v. beleidsparticipatie. 

ann.vanhoof@vzwsivi.be | +32 498 27 91 00
werkt op ma, di, woe, do, vr

Eva Clement zet haar schouders onder het renovatieproject ‘Gent knapt op’. Ze is vooral actief in de wijken Rabot, Muide-Meulestede, Sluizeken-Tolhuis-Ham en de Bloemekeswijk.

eva.clement@vzwsivi.be | + 32 492 12 04 20 
werkt op ma, di, do

Bart Gabriel is de trekkende kracht achter het renovatieproject ‘Gent knapt op’ in de wijken Brugse poort, Oud-Gentbrugge, Ledeberg, Dampoort en Sint-Amandsberg. Op vlak van beleidsparticipatie laat hij de methodiek ’tafelgesprekken’ draaien als een geoliede machine.

bart.gabriel@vzwsivi.be | + 32 492 50 61 96 
werkt op ma, di, woe, do, vr

Ria Bauwens zorgt samen met Marjolijn voor een vlotte, hands-on werking i.k.v. de sociale kruidenier. Daarnaast maakt ze van de 2dehandswinkel ‘Boetiek Vincent’ en het atelier een succesverhaal. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en de arbeidszorgtrajecten. Tenslotte gooit ze ook al haar enthousiasme in de uitwerking van de tafelgesprekken.

ria.bauwens@vzwsivi.be | + 32 491 63 99 51 
werkt op di, woe, do, vr

Marjolijn Sabbe zorgt samen met Ria voor het reilen en zeilen van de sociale kruidenier. Ze is de trekkende kracht achter het sociaal onthaal en de mobiele kruidenier in Scheldeoord en Oostakker. Vanuit SIVI timmert ze ook mee aan het project ’t overeten. Tenslotte blaast ze i.k.v. beleidsparticipatie de werkgroep ‘actua+’ nieuw leven in.

marjolijn.sabbe@vzwsivi.be | + 32 492 50 61 95
werkt op di, woe, do, vr

Annelies Vanhove kruipt  in haar pen om alle communicatie over SIVI grondig onder handen te nemen. Verder tovert ze uit dezelfde pen illustraties en ontwerpen die de verschillende projecten van SIVI visueel ondersteunen. 

Heb je een vraag in verband met communicatie? Dan kan je terecht bij Ann Van Hoof.

VRIJWILLIGERS

SIVI is meer dan enkel het team. Onze werking zou niet kunnen bestaan zonder de warme ondersteuning van onze geweldige vrijwilligers.

Wil je je graag engageren als vrijwilliger? Op de vrijwilligerspagina vind je meer informatie!
Neem contact met ons op via info@vzwsivi.be of 09 228 56 11.

STAGE

Ben je student en geïnteresseerd in een stage bij SIVI? Als stagiair kom je terecht in een betrokken en inspirerende organisatie en leer je de kneepjes van het vak in onze verschillende projecten.

Geef ons een seintje via info@vzwsivi.be of 09 228 56 11.

RAAD VAN BESTUUR

Jos Remy (voorzitter), Thierry Boone (penningmeester), Anne Van Rentergem (secretaris)
Mieke Dedeurwaerder, Nathalie Samaes, Odette Soens, Aster Vereecken, Eric Podevyn