Boetiek vincent en kruidenier in een nieuw kleedje

De sociale kruidenier is verhuisd. In december wisselden we van locatie met het buurtwerk. Vanaf nu is er een zee van ruimte om boodschappen te doen in de sociale kruidenier, gezellig een tas koffie te drinken in het onthaal en een aangenaam gesprek te voeren tijdens de sociale dienstverlening. Ondertussen heeft iedereen zijn draai gevonden en draait de werking weer op volle toeren. Wat een verademing!

Ook de 2de handswinkel ‘Boetiek Vincent’ werd vernieuwd. De hele zomer lang staken werkers en vrijwilligers de handen uit de mouwen om de oubollige winkel om te toveren tot een aantrekkelijke plek. Ook hier was het een race tegen de klok, maar achteraf bleek het zeker de moeite waard. Iedereen content!   

We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Steek je graag de handen uit de mouwen? En heb je nog enkele uren vrij in de week die je graag op een zinvolle manier wil inzetten? Neem dan contact op met eva via mail ria.bauwens@vzwsivi.be of op het nummer 0491/63 99 51.