Gent knapt op zoekt kandidaten

Gent knapt op is op zoek naar kandidaten! 
Ben jij geïnteresseerd? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar info@gentknaptop.be of bel naar +32 492 40 42 70.

Het project ‘Gent knapt op’ helpt huiseigenaars met een beperkt inkomen met noodzakelijke renovaties aan hun woning. De focus ligt op kwalitatieve, energiezuinige en dus duurzame verbouwingen. Het project heeft een positieve impact op de woon- en leefsituatie van kwetsbare eigenaars én het milieu.

Het project voorziet een budget tussen 15.000 en 45.000 euro per woning. De eigenaar betaalt dit bedrag pas terug op het moment dat de woning wordt verkocht. Dat geld wordt opnieuw geïnvesteerd om een andere woning op te knappen.

Daarnaast worden de bewoners tijdens het hele traject intensief begeleid, zowel op persoonlijk, sociaal als bouwtechnisch vlak. Dit versterkt hun maatschappelijke en sociale positie.

Je vindt meer informatie over de voorwaarden op de pagina van Gent knapt op.